Een luxe auto kopen is een belevenis op zich

04-17-2014

Het rijden van een exclusieve luxe auto is pure passie, het kopen ervan moet een belevenis op zich zijn. Het vinden van de ultieme luxe auto zien wij, FirstGear Cars, als onze persoonlijke missie. Door betrokkenheid en aandacht willen wij ervoor zorgen dat het kopen van uw exclusieve auto een ervaring wordt waar u graag nog eens aan terug denkt.

FirstGear Cars is leverancier van nieuwe en jong gebruikte luxeauto’s die stuk voor stuk staan voor passie, lifestyle en kwaliteit. Ons aanbod bestaat uit de nieuwste exclusieve auto modellen van exclusieve automerken, waaronder Ferrari, Aston Martin, Porsche, Bentley, Jaguar, Cadillac, BMW, Mercedes-Benz en Audi.

Persoonlijk contact, betrokkenheid en service staan bij FirstGear Cars voorop. Kom gerust bij ons langs om kennis te maken of eens rond te kijken, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk ons actuele aanbod van luxe auto’s, direct uit onze voorraad leverbaar. Zit de perfecte auto er voor u niet bij dan gaan wij graag op aanvraag voor u op zoek gaan naar een bepaald model of een specifieke uitvoering. Als niet officiële exclusieve autodealer werken wij hiervoor nauw samen met vaste partners in binnen- en buitenland.

 

 

Terug naar overzicht