FIRSTGEAR CARS

Firstgear Cars is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe én jong gebruikte exclusieve auto’s. Of het nu om een sportwagen, een luxeauto of een premium SUV gaat, bij ons vindt u auto’s die staan voor passie en kwaliteit. Wij bieden een brede collectie exclusieve modellen van gerenommeerde automerken aan, die direct geleverd kunnen worden, zoals Porsche, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Land Rover en Rolls-Royce. 

SERVICE & KWALITEIT

Een exclusieve auto van Firstgear Cars staat niet alleen voor passie, maar ook voor kwaliteit. Mocht er desalniettemin een probleem ontstaan, dan staan wij dag en nacht met zorg en aandacht voor u klaar. Het onderhoud nemen wij u graag volledig uit handen. Zo halen wij de auto bij u op en leveren hem in perfecte staat weer bij u af. Zorgeloos rijden. Ook dát hoort bij de beleving die Firstgear Cars heet.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Bij Firstgear Cars vinden we dat het kopen van een exclusieve auto een belevenis op zich moet zijn. Vanaf het moment dat u onze showroom binnenkomt tot de eerste kilometers in uw nieuwe auto, staan persoonlijk contact, betrokkenheid en snelle service bij ons voorop. Kom gerust eens kennismaken, rondkijken in onze showroom of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bekijk onze showroom in een virtuele tour

Zorgeloos genieten, daar draait het bij ons om.