In onze showroom in Enschede bieden wij een brede collectie van exclusieve modellen van gerenommeerde automerken, zoals Porsche, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Land Rover en Rolls-Royce, die direct geleverd kunnen worden. Wij nemen graag de tijd om samen met u te kijken of uw gewenste auto hier tussen staat. Uiteraard hoort een uitgebreide proefrit daar ook bij. Wij nodigen u van harte uit!

FINANCIERING & LEASE

U kunt bij Firstgear Enschede BV ook terecht voor financiering of private lease van uw droomauto. Samen met u kijken wij graag naar de beste voorstellen, zodat u onbezorgd kunt genieten van waar het bij ons omgaat: de passie voor het autorijden. Vraag direct een voorstel aan bij Lease.auto.

VERZEKERING

U kunt bij Firstgear Enschede BV ook terecht voor het verzekeren van uw auto. Scherpe premie, geen eigen risico, tot 85% Bonus-Malus korting. Profiteer van de gunstige voorwaarden en bereken hier uw verzekering.
Verzekering berekenen

 

AUTO INRUILEN

Uiteraard is het mogelijk om uw huidige auto bij ons in te ruilen. Wij gaan graag met u rond de tafel om tot een goed voorstel te komen. Als u ons enkele foto’s en informatie over de auto opstuurt, kunnen wij u van tevoren al een indicatie geven.
Auto inruilen

 

ZOEKOPDRACHTEN

Een belangrijk onderdeel van ons werk is het zoeken van precies de juiste auto voor onze klanten. Dankzij jarenlange ervaring weten wij zeer snel specifieke modellen en uitvoeringen te vinden. Hiervoor maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners. Vooral dat laatste is van groot belang, want zeker bij de aanschaf van een exclusieve auto is betrouwbaarheid uitermate belangrijk. Hebben wij de juiste auto voor u gevonden, dan zorgen wij verder voor alles. Zo rijdt u zorgeloos in exact de auto die u wilt.

SERVICE & ONDERHOUD

Bij Firstgear Cars houdt de service niet op zodra wij de auto verkocht hebben. Ook voor onderhoud en reparaties staan wij met dezelfde zorg, dag en nacht voor u klaar. Daarnaast maken wij het u graag zo makkelijk mogelijk: wij komen de auto bij u ophalen en brengen hem weer perfect bij u terug. Zorgeloos genieten, daar draait het bij ons om.

FIRSTGEAR ENSCHEDE BV – DRIVEN BY PASSION